Kategorier
Uncategorized

Frågor jag fått den senaste tiden!

Eftersom jag fått en hel del frågor den senaste tiden om ett par ämnen är det lika bra att skriva det igen: Corona finns fortfarande, och vi har samma inställning som tidigare. Vi gör smittsäkra event tillsammans med våra samarbetspartners, blir din resa inställd återbetalas hela den summa du betalat. Detsamma gäller om ditt hotell avbokar ditt boende på grund av restriktioner.

Du kan också välja att boka om till ett senare event, det är helt upp till dig. Du riskerar aldrig att pengarna brinner inne.

En annan fråga som jag ofta får är om man kan välja bort vissa dagar på vårt event i Andalusien/Almeria/Iberia. Detta går givetvis att ordna. Vi skräddarsyr din upplevelse precis som du vill ha den. Kontakta mig för pris på enskilda dagar.

//Humlan